CABINETE MEDICALE INDIVIDUALE GRUPATE NICOLINA IASI

UNITATE MEDICALA PRIVATA IN CONTRACT CU C.A.S.

A fost infiintata in iulie 2004 prin Ordinul Ministerului Sanataii si Familiei nr. 192/23.02.2004, de reorganizare a fostului CENTRU MEDICAL NICOLINA

CABINETE MEDICALE GRUPATE NICOLINA este prima policlinica din Iasi privatizata in baza OG 124/1998.

CABINETE MEDICALE INDIVIDUALE GRUPATE NICOLINA functioneaza in cladirea fostului CENTRU MEDICAL NICOLINA (cunoscut de-a lungul timpului si ca POLICLINICA BALNEARA sau POLICLINICA NICOLINA), situata in cartierul "Galata", in Str. Hatman Sendrea, nr.2, langa PLAJA "PURCICA".

Inca de la inceput, intreg personalul a militat pentru a pastra si intari statutul de unitate medicala multidisciplinara, capabila sa investigheze complet si complex pacientii care ni se adreseaza.

Colectivul nostru face un efort permanent si sustinut, atat pentru a reabilita spatiul in care ne desfasuram activitatea cat si pentru a achizitiona aparatura de inalta performanta, cu scopul de a oferi pacientilor nostri o gama larga de servicii medicale de cea mai buna calitate, in conformitate cu cerintele si exigentele unei unitati medicale private si a standardelor internationale, remarcandu-se in acest sens:

- Centrul de Diagnostic Radiologic si Imagistic (CDRI) unde a fost inlocuita intreaga linie de radiologie cu APARATE DE RADIOLOGIE Siemens de ultima generatie, inclusiv COMPUTER TOMOGRAF SPIRAL MULTI-SLICE (pentru CT clasic, Angio CT, Reconstructie tridimensionala) si MAMOGRAF. Certificat ISO 9001:2000

- Laboratorul de analize medicale unde s-au achizitionat ANALIZOARE AUTOMATE DE BIOCHIMIE SI HEMATOLOGIE si s-a implementat CERTIFICAREA CALITATII prin sistemul controalelor interne "REQUALM" si a controalelor internationale "RIQAS" precum si prin sistemul ISO 9001:2000.

- Cabinetul de Dermatologie Dr. Suditu Gabriela dotat cu LASER CO2 pentru tratamentul chirurgical al leziunilor cutanate si LASER Nd YAG pentru epilare definitiva si tratamentul telangiectaziilor.

Cu un numeros personal medical cu inalta calificare, CABINETE MEDICALE GRUPATE NICOLINA va stau la dispozitie cu o gama larga de servicii in majoritatea specialitatilor clinice si paraclinice si va asteapta sa le treceti pragul ori de cate ori doriti sa va recapatati starea de SANATATE